Noveller?

 

Jag har gillat att skriva länge, det är nog lite därför jag skriver huuur många dagböcker som helst :o) En kväll för några dagar sen så började skrivarknölen att klia och jag satte mig ner och skrev och här nedan är resultatet. Väldigt kort så den räknas inte som en novell men ja jag gillar den. Jag skulle lagt in den i dagboken men eftersom den funktionen inte funkar just nu så lägger jag in den här.

Du får jättegärna säga vad du tycker om den, skriv i gästboken. Kryssa i privat om du inte vill att andra ska se vad du skriver. Ska jag ta den där skrivarkursen jag funderat på? Tror du att det är värt det? Skriv och berätta, jag behöver veta :o)

 

Klockan hade precis blivit fem och hon hörde hur det klickade till i dörren. Hon vänder sig om för att möta hans varma och intensiva blick. Hans klara blå ögon var det första hon la märke till, de är så otrolig vackra. Han går fram till henne och smeker henne lätt över håret, tittar henne djupt i ögonen och ger henne en fjäderlätt kyss på kinden. Hela hennes kropp fylls av värme och bubblande glädje. ”Är du klar?” Hon nickar lätt och han tar hennes hand i sin och dom går ut. Ute duggar ett lätt sommarregn, men hon märker det inte ens. De sätter sig i bilen och kör längs den våta vägen, vägen som tar dem hem.

Hon låser upp dörren och han kittlar henne lite precis innan han lyfter upp henne och bär henne över tröskeln. Hon skrattar, båda skrattar. Han lägger ner henne i sängen, hennes hår har blivit fuktigt av regnet och ger märken i täcket. Ingen av dem verkar märka det, de håller fortfarande fast blickarna, blickar fyllda av kärlek.. Han böjer sig sakta ner och kysser henne längre denna gång. De älskar, hett och intensivt. Efteråt håller dom om varandra, de andas tungt av utmattning. Hon blundar och tänker att hon är lyckligast i världen, hon vet att hon funnit sin själsfrände och att han funnit henne.

Hon ler fortfarande när hon öppnar ögonen, solen skiner ute och den gör att solkatterna dansar i taket. Hon vet inte när hon insåg det, kanske var det redan när hon öppnade ögonen eller kanske var det när hon vände sig om och sträckte ut sin hand på den tomma platsen bredvid henne i sängen. En tår tar sig lätt lös och rinner sakta ner längs kinden för att snart nå halsen. Hennes leende dör ut och den värme hon nyss kände försvann utan ett knyst. Lyckan hon känt, var bara en dröm.

Skriven den 3 maj 2007